Jul & nytår 2017

Julebuffet 1.

2 slags sild med hjemmelavet æggesalat og syrlige æbler.
Hjemme røget laks med syltede fennikel.
Kold kamsteg med honning vendte rodfrugter.
Kold julepølse med krydderurte sennep.
Symfoni af årstidens kål.
Akacie glaseret nordjysk skinke.
Julemarineret kalkuncuvette mod rødvin/appelsin sauce.
Røget kartofler med friske krydderurter og havsalt.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Brød og smør.

Pris, 245 kr. pr. pers.

Julebuffet 2.

2 slags sild med hjemmelavet æggesalat og syrlige æbler.
Orange marineret laks med vanilje marineret croudite.
Kold hjemme røget svinemørbrad med grov pickles.
Rejer fra Grønland med halve æg og aioli.
Marineret frisk grønkålssalat med appelsin, nødder og tranebær.
Helstegt svinekam med marineret rødkålssalat.
Rosa stegt andebryst med sauce bigarade.
Glaserde kartofler med havsalt.
Danske oste med syltede abrikoser.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Brød og smør.

Pris, 265 kr. pr. pers.

Sammensæt selv din egen lækre buffet

Marineneret julesild med karrysalat og kapers
Kryddersild med løg og kapers
Bagt fisketerrine med krydderurtedressing
Hjemmerøget laks med marinerede tomater
Gravad laks med sennep/dild dressing
Rejer med hjemmerørt majonæse og citron
Sylte med sennep og hjemmesyltede rødbeder
Store frikadeller med syltede rødløg
Stegt medister med hjemmelavet grønlangkål, syltede rødbeder og krydderurte sennep
Ribbenssteg med hjemmelavet rødkål og brunede kartofler
Honningglaseret juleskinke med stuvet hvidkål
Timianstegt andebryst med rødkålssalat
Lun leverpostej med champignon og bacon
Mørbrad i flødesauce
Dansk brie med druer og syltede nødder
Ris à l’amande med hjemmelavet kirsebærsauce med kanel og anis

Til menuen medfølger Le Chefs julerugbrød, hjemmebagt brød og smør
6 retter kr. 200,- (max 3 varme retter)
7 retter kr. 230,- (max 4 varme retter)
8 retter kr. 250,- (max 5 varme retter)
9 retter kr. 265,- (max 5 varme retter)

Nytår hos Le Chef 2017

Nytårs menu 2017.

Forret 1: Nordjysk gris med variation af syltede løg, saltet citron og balsamico/kirsebær sirup. Serveret på et leje af grønne blade.

Forret 2:Terrine af dansk nytårstorsk med grøn jomfruhummer. Hertil saltbagte rødbeder og spæde salater, samt citron olie.

Hovedret 1: Grillet oksemørbrad med pommes noef, smørdampede lilla gulerødder, svampesaute, samt rødvins glace.

Hovedret 2: Unghanebryst fyldt med kryddersmør, serveret med græskar puré, pocheret porre, krydderurtesalat samt foie gras sauce.

Dessert 1: Hvid chokolade tærte fyldt med blåbær, lime og rosenpeber. Hertil mangosorbet og syltede blommer.

Dessert 2: Italiensk oste tapas med hjemmesylt og knækbrød.

Pris, 2 retter, 260 kr.

Pris, 3 retter, 300 kr.

Pris, 4 retter, 340 kr.

Med menuerne følger der en vejledning, maden er gjort klar til ovn og gryder. Maden skal hentes d. 31/12, imellem kl. 11:00 og 12:00.

Maden skal være bestilt inden d. 27/12, kl. 12:00.

Maden bestilles hos Jens på 40797202 eller jens@le-chef.dk

Send din bestilling til os

Hvis du gerne vil sammensætte en menu fra vores menukort eller skal vi lave en bryllupsmenu/festmenu, skal du ringe på tlf.: 40 79 72 02.
*Udbringning koster 150,-

Le Chef v/Jens Gustav Simonsen