Buffet hos Lé Chef

Buffet 1

Laksetærte med babyspinat og søde tomater
Røget svinemørbrad med marinerede urter
Salat med bagte asparges, serrano skinke og parmesan
Kålsalat med dild og syrlige æbler
Oksetyndsteg med grov sennep og krydderurter
Hel kylling med citron og timian
Le Chefs græske kartofler med rosmarin
Panna cotta med lakridscreme og hvid chokolade
Hjemmebagt brød og smør

210,- pr. couvert

Buffet 2

Okse carpaccio med sprød salat og parmesan
Skaldyrssalat med hytteost og forårsløg
Salat med tomat, agurk, rødløg og oliven
Bønnesalat med italienske pølser og bagte pebre
Cremet kartoffelsalat med tomat og purløg
BBQ-marineret kalkuncouvette
Grillet oksefilet med basilikum og citron
Æble/makron-kage med vanilje/honning
Hjemmebagt brød og smør

225,- pr. couvert

Buffet 3

Røget tun med marinerede julienne urter
Terrine af unghane serveret med bagt citronmarineret løgsalat
Broccolisalat med rosmarin-bacon
Syrlig rodfrugtsalat med sprød rug
Hvidløgsmarineret flatmeat med bagte rødløg
Råmarineret skinkesteg med smørristet kålsymfoni
Kartofler med citron og basilikum
Crème Brûlée med krystaliseret hvid chokolade
Hjemmebagt brød og smør

235,- pr. couvert

Buffet 4

Hjemmerøget laks med syrlige æbler
Rosastegt kalv med oliven og hvidløg
Store krydrede rejer med chili
Tomatsalat med melon og rødløg
Bagt squash og peberfrugtsalat med salvie
Grillet unghanebryst med bagte tomater
Svinemørbrad i cremet sauce med bøgehatte
Røgede kartofler med havsalt
Chokoladebrownie med chokolademouse
Hjemmebagt brød og smør

245,- pr. couvert

Buffet 5

Spegeskinke med antipasti misto
Kold krydret tomatsuppe med marinerede grøntsager
Tomat/mozzarellasalat med syltede rødløg
Cæsarpastasalat lavet på pappadelle pasta
Saltbagte kartofler med basilikum aioli
Rosmarin-/hvidløgsmarineret lammecoulotte
Porchetta med salvie og citron
Rødvinssauce med friske krydderurter
2 x italienske oste med chutney
Hjemmebagt brød og smør

245,- pr. couvert

Send din bestilling til os

Hvis du gerne vil sammensætte en menu fra vores menukort eller skal vi lave en bryllupsmenu/festmenu, skal du ringe på tlf.: 40 79 72 02.

*Udbringning koster 150,-

Le Chef v/Jens Gustav Simonsen