Menuer hos Lé Chef

Forretter

1. Parmaskinke med salat af hytteost, oliven, cherry- tomater og forårsløg – 50,-

2. Røget tun med sprøde salater, saltbagte cherrytomater, basilikum-crème og ristede nødder – 65,-

3 . Stegte kammuslinger med trøffelcreme, crudité af radiser og grønne asparges samt sprød ny salat – 75,-

*Alle forretter leves med hjemmebagt brød og smør.

Hovedretter

1. Oksetyndsteg med estragon-sauce, Le Chefs græske kartofler, bagte peberfrugter og blomkåls-soufflé – 150,-

2. Unghanebryst med rosmarin-sauce, kartofler med citron og timian, rodfrugtstimbale og hvidløgsbagte tomater – 140,-

3. Oksemørbrad fra grill med rødvinssauce, ristede svampe, smørvendt kålsymfoni og skindstegte kartofler – 180,-

Desserter

1. Tung chokoladekage med chokomousse, bær og brændt hvid chokolade samt vanilje-is – 55,-

2. Crème Brûlée med vanilje, skovbærkompot og is – 50,-

3. Trifli med rom-makroner, vaniljecreme og høvlet chokolade – 50,-

4. Cheesecake med syltede abrikoser og hjemmelavet krækbrød – 50,-

Send din bestilling til os

Hvis du gerne vil sammensætte en menu fra vores menukort eller skal vi lave en bryllupsmenu/festmenu, skal du ringe på tlf.: 40 79 72 02.
*Udbringning koster 150,-

Le Chef v/Jens Gustav Simonsen