Om Lé Chef

Le chef har eksisteret siden 2008. Indehaver Jens Simonsen har en forkærlighed for nordisk inspireret mad – og for sæsonens råvarer. Den ufravigelige ambition er altid at levere mad af høj kvalitet, der både smags og ernæringsmæssigt har noget at byde på. Lé Chef vækster og tæller pt 4 kokke samt en chauffør. Teamet bag virksomheden er gearet til alle – og gerne anderledes – opgaver, og tager gerne imod en udfordring. ”Vi går op i at levere en menu der er skræddersyet arrangementet. Vi bruger gerne tid på at tale med kunden og afstemme forventninger, så vi er sikre på, at slutresultatet bliver en – på alle måder – smagfuld oplevelse.”

Siden januar 2012 har frokostordninger været en del af konceptet hos Le Chef.
Konceptet er tro mod virksomhedens overordnede filosofi, og der leveres altid spændende måltider af høj kvalitet. Prismæssigt kan mange være med. Menuerne, der ofte læner sig op af det nordiske køkken, og de råvarer der er i sæson, betyder, at Le Chef kan holde omkostningerne på et fornuftigt niveau, og dermed levere til fornuftige priser.

”Det har altid været min drøm at starte op som selvstændig. Jeg ville så gerne gøre op med fordommene omkring de traditionelle diner transportables, og vise at mad ud af huset sagtens kan have en høj standard og både være god, spændene og anderledes. Da vi startede op, synes jeg ikke der fandtes noget tilsvarende i Aalborg. Jeg kunne med det samme mærke, at der var efterspørgsel på netop den slags mad, og jeg synes jeg er blevet fantastisk taget imod! Mange af mine kunder vender tilbage igen og igen og der kommer rigtig mange nye kunder til, fordi de enten har smagt min mad ved et andet selskab eller fordi de er blevet anbefalet at benytte Le Chef. For mig er det den største anerkendelse.”

Send din bestilling til os

Hvis du gerne vil sammensætte en menu fra vores menukort eller skal vi lave en bryllupsmenu/festmenu, skal du ringe på tlf.: 40 79 72 02.

Le Chef v/Jens Gustav Simonsen