Jul & nytår 2018

Julebuffet 1.

2 slags sild med hjemmelavet æggesalat og syrlige æbler.
Hjemme røget laks med syltede fennikel.
Kold kamsteg med honning vendte rodfrugter.
Kold julepølse med krydderurte sennep.
Symfoni af årstidens kål.
Akacie glaseret nordjysk skinke.
Julemarineret kalkuncuvette mod rødvin/appelsin sauce.
Røget kartofler med friske krydderurter og havsalt.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Brød og smør.

Pris, 245 kr. pr. pers.

Julebuffet 2.

2 slags sild med hjemmelavet æggesalat og syrlige æbler.
Orange marineret laks med vanilje marineret croudite.
Kold hjemme røget svinemørbrad med grov pickles.
Rejer fra Grønland med halve æg og aioli.
Marineret frisk grønkålssalat med appelsin, nødder og tranebær.
Helstegt svinekam med marineret rødkålssalat.
Rosa stegt andebryst med sauce bigarade.
Glaserde kartofler med havsalt.
Danske oste med syltede abrikoser.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Brød og smør.

Pris, 265 kr. pr. pers.

Julebuffet 3.

2 slags marinerede sild med løg, capers og æggesalat.
Hjemmerøget laksemousse med basilikum/appelsin creme og citron marinerede rod­frugter.
Rosa stegt roastbeef med remoulade, ristede løg , syltede agurker og peberrod.
Kamsteg med svær, og marineret rødkålssalat.
Hjemme lavet frikadeller med agurkesalat.
Honning stegt skinkesteg med grønlangkål og brunede kartofler.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Til buffeten følger brød og smør med.

Pris, 235,- pr. pers.

Sammensæt selv din egen lækre buffet

Marineneret julesild med karrysalat og kapers
Kryddersild med løg og kapers
Bagt fisketerrine med krydderurtedressing
Hjemmerøget laks med marinerede tomater
Gravad laks med sennep/dild dressing
Rejer med hjemmerørt majonæse og citron
Sylte med sennep og hjemmesyltede rødbeder
Store frikadeller med syltede rødløg
Stegt medister med hjemmelavet grønlangkål, syltede rødbeder og krydderurte sennep
Ribbenssteg med hjemmelavet rødkål og brunede kartofler
Honningglaseret juleskinke med stuvet hvidkål
Timianstegt andebryst med rødkålssalat
Lun leverpostej med champignon og bacon
Mørbrad i flødesauce
Dansk brie med druer og syltede nødder
Ris à l’amande med hjemmelavet kirsebærsauce med kanel og anis

Til menuen medfølger Le Chefs julerugbrød, hjemmebagt brød og smør
6 retter kr. 200,- (max 3 varme retter)
7 retter kr. 230,- (max 4 varme retter)
8 retter kr. 250,- (max 5 varme retter)
9 retter kr. 265,- (max 5 varme retter)

Nytår hos Le Chef 2018

Le Chef Nytårsmenu 2018.

Forret 1: Cremet fiskesuppe med sprøde urter, store rejer, kammuslinger og ærteskud.
Forret 2: Røget okseinderlår med hjemmesyltede rødløg, basilikumpesto, sprøde salater, parmesanflager og

hvidløgsspire.

Begge forretter serveres med hjemmebagt brød og smør.

Hovedret 1: Grillet oksemørbrad, serveret med timian stegte lilla gulerødder, selleritimbale og syltede svampe, hertil serveret smørristede kartofler og rødvin sauce.

Hovedret 2: Perlehønebryst med trøffelfars, honning bagte rodfrugter fra limfjorden breder, kartoffelsouffle med rosmarin og portvin sauce.

Dessert 1: Tiramisu med let kogte pære og nøddetwill.

Dessert 2: Chokoladekage med melon, jordbærmarengs og krystaliseret hvid chokolade.

2 retter, 275 kr. pr. pers.
3 retter, 325 kr. pr. pers. ( Gælder ved 1 hovedret)
4 retter, 345 kr. pr. pers. ( Gælder ved 1 hovedret)

Tilkøb: Franske oste med hjemmesylt og hjemmebagte kiks, 95 kr. pr. pers.

Med menuerne følger der en vejledning, maden er gjort klar til ovn og gryder. Maden skal hentes d. 31/12, imellem kl. 11:00 og 12:00.

Maden skal være bestilt inden d. 27/12, kl. 12:00.

Maden bestilles hos Jens på 40797202 eller jens@le-chef.dk

Send din bestilling til os

Hvis du gerne vil sammensætte en menu fra vores menukort eller skal vi lave en bryllupsmenu/festmenu, skal du ringe på tlf.: 40 79 72 02.
*Udbringning koster 150,-

Le Chef v/Jens Gustav Simonsen