Bryllupsmenu
Hos Lé Chef kan du bestille spændende nordisk bryllupsmenu. Vi tilbereder festmad af høj kvalitet til den store dag. Se et par af vores bryllupsmenu herunder.
Bryllupsmenu #1
- Forret
Carpaccio af tun hertil trøffelcreme, salt bagte cherrytomater, frisee salat, citronsaft og olivenolie. - Mellemret
Ristede kammuslinger med radiser og asparges i crudite, estragonmayo, rugbrødscrumble, ærteskud & pancetta. - Hovedret
Oksemørbrad med nye krydderstegte kartofler, rødvinssky, stegte skovsvampe vendt i gremolata samt forårsløg. - Dessert
Tung chokoladebrownie med hvid chokolademousse, blåbær is, nøddetuille, friske bær & citronmelisse.
Kr. 350,- per couvert
Bryllupsmenu #2
- Forret
Carpaccio af citron marineret kammusling, små spæde salater og urter, serveret med mangopure og basilikumpure. - Mellemret
Dampet fladfisk anrettet på røgede små kartofler, pillede ærter, serveret i cremet fiske suppe. - Forfrisker
- Hovedret
Grillet oksemørbrad med ristede bøgehatte, nye grønne asparges og små gulerødder med top, samt forårsløg. Hertil nye kartofler og smør pisket rødvin sauce med rosmarin og citron. - Dessert
Gateau marcel serveret med friske bær, passionsfrugt coulis og hyldeblomst sorbet. - Natmad
Dansk pølsebord.
Kr. 450,- per couvert
Bryllupsmenu #3
- Appetizer
Stenbidder rogn med grillet agurk og arioli.
- Forret
Kolde pocherede hvide asparges med rygeoste creme, jomfruhummerhaler og ærteskud. - Mellemret
Sprøde salater med confit af dansk frilands gris, med røget vagtelæg og havtorn. - Hovedret
Grillet oksemørbrad serveret med nye gulerødder med top, ærtepure, og syrlige æbler fra fyn. Hertil rødvin glace med rosmarin og citron, samt nye kartofler med smør. - Dessert
Friske jordbær fra den danske muld, med estragon knas og cremet hyldeblomst.
Kr. 400,- per couvert