Bryllupsmenu

Hos Lé Chef kan du bestille spændende nordisk bryllupsmenu. Vi tilbereder festmad af høj kvalitet til den store dag. Se et par af vores bryllupsmenu herunder.

Bryllupsmenu #1

  • Forret
    Carpaccio af tun hertil trøffelcreme, salt bagte cherrytomater, frisee salat, citronsaft og olivenolie.
  • Mellemret
    Ristede kammuslinger med radiser og asparges i crudite, estragonmayo, rugbrødscrumble, ærteskud & pancetta.
  • Hovedret
    Oksemørbrad med nye krydderstegte kartofler, rødvinssky, stegte skovsvampe vendt i gremolata samt forårsløg.
  • Dessert
    Tung chokoladebrownie med hvid chokolademousse, blåbær is, nøddetuille, friske bær & citronmelisse.

Kr. 350,- per couvert

Bryllupsmenu #2

  • Forret
    Carpaccio af citron marineret kammusling, små spæde salater og urter, serveret med mangopure og basilikumpure.
  • Mellemret
    Dampet fladfisk anrettet på røgede små kartofler, pillede ærter, serveret i cremet fiske suppe.
  • Forfrisker
  • Hovedret
    Grillet oksemørbrad med ristede bøgehatte, nye grønne asparges og små gulerødder med top, samt forårsløg. Hertil nye kartofler og smør pisket rødvin sauce med rosmarin og citron.
  • Dessert
    Gateau marcel serveret med friske bær, passionsfrugt coulis og hyldeblomst sorbet.
  • Natmad
    Dansk pølsebord.

Kr. 450,- per couvert

Bryllupsmenu #3

  • Appetizer
    Stenbidder rogn med grillet agurk og arioli.
  • Forret
    Kolde pocherede hvide asparges med rygeoste creme, jomfruhummerhaler og ærteskud.
  • Mellemret
    Sprøde salater med confit af dansk frilands gris, med røget vagtelæg og havtorn.
  • Hovedret
    Grillet oksemørbrad serveret med nye gulerødder med top, ærtepure, og syrlige æbler fra fyn. Hertil rødvin glace med rosmarin og citron, samt nye kartofler med smør.
  • Dessert
    Friske jordbær fra den danske muld, med estragon knas og cremet hyldeblomst.

Kr. 400,- per couvert

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os