Handelsbetingelser

VORES BETINGELSER

Le Chef
Hobrovej 768
9230 Svenstrup
CVR: 31452279

Bestilling

Når du køber via le-chef.dk skal du oplyse dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Du skal vælge leveringstidspunkt og gennemføre betalingen. Du modtager herefter en ordrebekræftelse af din bestilling per e-mail.

Priser

Alle priser er med dansk moms og eventuelle afgifter. Der tages forbehold for pris- og trykfejl samt udsolgte varer.

Produktbilleder på shoppen kan afvige fra det leverede produkt.
Produktbilleder der er afbilledet på www.le-chef.dk kan afvige fra den vare du køber. Produktbilleder er blot ment som inspirationsbilleder og IKKE altid en nøjagtig kopi af den vare vi sælger.

leverer.

Produkt/vareteksten vil altid være afgørende for varens indhold.

Afbestilling

Ordrer som er bestilt og/eller betalt via le-chef.dk kan kun afbestilles efter særlig aftale.

Kontakt os på tlf. 40797202.

Fortrydelsesret

Ifølge Forbrugeraftaleloven er online køb af fødevarer, drikkevarer og andre varer til husholdningens løbende forbrug ikke omfattet af fortrydelsesret.
Umiddelbart efter at din ordre er gennemført, planlægges produktionen af din mad.

Afhentning hos Le Chef

Venligst vær opmærksom på, at forudbestilling af mad, ikke giver fortrinsret til ekspedition
ved kassen. Vi ekspederer kunder i den rækkefølge de kommer ind i butikken.

Vedr. levering.

I spidsbelastninger og ved trafikale situationer der er udenfor vores kontrol, forbeholder vi os retten til, at levere maden +/- 30 minutter fra det ønskede tidspunkt. I 99% af alle tilfælde, leverer vi indenfor det ønskede tidspunkt. Hvis der opstår forsinkelse, vil vi bestræbe os på, at kontakte Dem.

Betaling
Der modtages Visa/Dankort, Visa/Visa, Mastercard

Visa/Dankort, Visa/Visa, Mastercard fungerer i samarbejde med Clearhaus (Officiel terminialoperatør og aquirerer concern).
Betaling med EAN nummer, bliver tillagt et fakturagebyr på kr. 25,00 ex. moms. Kun muligt for offentlige institutioner og firmaer, kontakt os ved ønske herom. Standard betalingsbetingelse er netto 7 dage.
EAN fakturaer bliver indsendt til eksternt scanningsbureau. Indtaster du ved en fejl et forkert EAN nummer og/eller fakturaoplysninger, og vi dermed er nødsaget til at gen sende fakturaen, vil der blive pålagt et ekstra administrations/fakturagebyr på kr. 25,00 ex. moms.

Betaling med almindelig papirfaktura, bliver tillagt et gebyr på kr. 25,00 ex. moms. Kun muligt efter aftale med Le Chef.

Vi anvender den højeste sikkerhed indenfor betalingsløsninger ved brug af SSL (Secure Socket Layer) kryptering. Så længe du browser (kigger) på siden er der ingen kryptering, men når du indtaster dine betalingsoplysninger (navn, adresse, kreditkortnr., mm.) går du ind i et sikret område. Husk i øvrigt at du altid er sikret mod tab ved misbrug, når du benytter dit kort på internettet.

Sådan virker betalingen.:

1. Du indtaster dit kortnummer og tilhørende oplysninger
2. Dine data sendes krypteret (kodet) til Quickpay / Clearhaus
3. Du får svar på om din transaktion er godkendt eller afvist
4. Du modtager en bekræftelse på ordren pr. E-mail
5. Pengene trækkes først fra din konto i det øjeblik varerne afhentes

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os