Måltidskasser

Med færdigretter leveret direkte til døren 2 gange om ugen!

Le Chef tilbyder varm selv retter, lavet på gode råvarer der er klar til ovn – kun 25 minutter i
ovn og retterne er klar til at blive sat på bordet. Nemmere bliver det ikke.

Mandag til onsdag, leveres mandag kl. 15:00-17:00. (Bestilles senest lørdagen inden kl. 18:00)
Torsdag til lørdag, leveres torsdag kl. 15:00-17:00. (Bestilles senest tirsdagen inden kl. 18:00)

Pris pr. bakke (1 person) 70 kr. pr. bakke og 50 kr. i levering.
Ved køb af 6 bakker og derover, leveres det til døren uden beregning.

 

Uge 2. 11/1-13/1.

Boller i karry med krydret ris.

Svinemørbrad a la creme med dagens grønt og kartofler.

Hakkebøf med bløde løg, skysauce og kartofler.

 

Uge 2. 14/1-16/1.

Bagt laks med hummersauce, dagens grønt og hvide kartofler.

Lasagne med revet mozzarella.

Kyllingebryst med bagte peberfrugter, tomatsauce og skind stegte kartofler.

 

Uge 3. 18/1-20/1.

Forloren hare med grillet kål og gulerødder, fløde sauce og kartofler.

Båndpasta med fyldig bolognese.

Svinekotelet med karrysauce, dagens grønt og hvedekerner.

 

Uge 3. 21/1-23/1.

Kalkuncuvette med rødvin sauce, dagens grønt og hvide kartofler.

Braiseret nakkefilet med selleri, rødløg sauce og grønne kartofler.

Fiske frikadeller med dild sauce, dagens grønt og ris salat.

 

Uge 4. 25/1-27/1.

Kyllingelår med ratatuille pastaskruer.

Karbonader med bagte rødder, persille sauce og hvide kartofler.

Mørbrad gryde med masser af grønt og ris.

 

Uge 4. 28/1-30/1.

Kogt hamburgerryg med stuvet grønt og hvide kartofler.

Græske kødboller med krydret tomatsauce og græske kartofler.

Stegte tigerrejer i frisk pasta i fløde sauce.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os