Selskabsmenu

Selskabs servering på tallerken/ fad på motellet:

Foretter

Æg af hjemmerøget laks anrettet med sprøde salater, grønlandske rejer, syltede cherrytomater, blåbær og citronolie. Hertil hjemmebagt brød og smør.
95 kr. 
 

Cremet hummersuppe med smørvendte julienne urter, bagt Vesterhavs torsk, 2 slags rogn og frisk krydderurte salat. Hertil hjemmebagt brød og smør.
120 kr. 
 

Hvide asparges anrettet med stegt kammusling, jomfruhummer, friske brombær, ærteskud, citron olivenolie. Hertil hjemmebagt brød og smør.
110 kr. 
 

Oksecarpaccio med marineret sprød salat, brombær, soltørrede cherrytomater og parmesan. Hertil hjemmebagt brød og smør.
100 kr.  

 Unghaneterrine med citron/honning creme, syltede rødløg, frissesalat og gulerodscrudite. Hertil hjemmebagt brød og smør.
85 kr.  

Hovedretter

Rosa stegt oksemørbrad anrettet med ristede skovsvampe, selleritimbale, kartofler med citron og persille, rødvin sauce og friske krydderurter.
225 kr. 
 

Rosa stegt oksefilet anrettet med smør ristede kål, honning bagte rødder, kartofler med citron og persile, rødvin sauce og friske krydderurter.
200 kr. 
 

Rosmarin stegt svinekamsfilet anrettet med hvidløgs stegte cherrytomater, bagt spidskål, kartofler med citron og persille, mild sennepssauce, og friske krydderurter.
180 kr. 
 

Unghanebryst stegt med honning og grov peber, gulerodspure, bagte rødløg, basilikum pesto, kartofler med persille, sauce med citron timian, og friske krydderurter.
175 kr. 
 

Desserter

Gateau Marcel med brændt hvid chokolade, vaniljeis og bærcoulis.
95 kr. 
 

Mango bar med chokolademousse, sød balsamico, pistacie, krystalliseret hvid chokolade og tørrede hindbær.
90 kr. 
 

Chokolade medaljon med mousse, skovbær kompot.
90 kr. 
 

Creme brulé med passion, friske bær og karamel.
90 kr. 
 

Chokolade brownie med mousse, brændt hvid chokolade og vanilje is.
85 kr. 
 

Nøddetærte med vaniljeis og bærkompot.
80 kr.