Brunch

Priser er fra 10 pers. og op efter.

Brunchmenu #1

Honning – vaniljerørt yoghurt med bærcoulis.

2 slags Italienske pølser med pesto.

Spegeskinke med urtecreme og syltede rødløg.

2 slags ost med syltede nødder.

2 slags hjemmelavede marmelader.

Bagt æg med sprødstegt bacon.

Spyd med pestobagt kartoffel, tomat og brunchpølse.

Pandekager rullet med rørsukker.

Skåret frugt.

Rugbrød, hjemmebagt brød samt chokolade crossainter.

165 kr. pr. couvert

Le Chefs nye brunch

Mini crossaint med hjemme røget laksemousse.

Serranoskinke med rosmarin bagt peberfrugt.

Italiensk fennikelpølse med vanilje marineret rodfrugter.

Græsk yoghurt med hjemmelavet müsli.

Bagt æg med tomat og bacon.

Saute af petit kartofler, cherrytomater, pølser og chorizo.

Tomme de savoie med abrikoskompot.

Hjemmelavet chokoladebar med rosiner, honning og nødder.

Groft brød og smør.

150 kr. pr. couvert