Smørrebrød

Smørrebrød i Aalborg

Smørrebrødet er en dansk klassiker, der trækker på flere århundreders traditioner. Det er med andre ord et stykke dansk kultur på brød. Her får du en helt særlig sammensætning af både brød og pålæg, der afspejler den stolte danske tradition inden for madkunst.

Med smørrebrød får du sublim smagsoplevelse, hvor du har mulighed for at inddrage alle de danske klassikere. Hos Le Chef har vi en stor passion for det nordiske køkken. Derfor kan du naturligvis også få lækkert smørrebrød i Aalborg hos os. Det er en bid af Danmarks kulturelle arv– fra os til dig.

Få alle de velkendte favoritter

Når du køber dit smørrebrød i Aalborg hos os, kan du vælge mellem alle dine favoritter.
Blandt andet giver dig mulighed for at vælge:

  • Flæskesteg med rødkål
  • Æg og rejer med mayo
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Rullepølse med løg og sky

Samt mange andre. For os er det vigtigt, at du har mulighed for at vælge dine absolutte favoritter, når du gerne vil have smørrebrød i Aalborg. Derfor giver vi dig altid et stort udvalg at vælge imellem.

Skal du bruge smørrebrød i Aalborg til dit arrangement?

I Danmark er fester og mad to uadskillelige størrelser. Uanset om du skal afholde fødselsdag, studentergilde eller noget helt tredje, er det vigtigt med noget lækkert og velsmagende mad. Der står vi hos Le Chef altid klar til at hjælpe dig.

Blandt andet kan du vælge at servere vores lækre og velsmagende smørrebrød til din fest. Smørrebrød er en populær ret hos alle generationer. Samtidig har du mulighed for at variere udvalget, så du altid er sikker på, at der er noget til enhver smag. Derfor er smørrebrød altid et fantastisk menuvalg til din fest.

Hvis du gerne vil koncentrere dig om din fest og dine gæster, tilbyder vi hos Le Chef også levering af dit smørrebrød i Aalborg. Foruden Aalborg leverer vi også til Svenstrup, Støvring, Skalborg, Nørresundby og andre omkringliggende byer.

Lækre råvarer skaber sublimt smørrebrød i Aalborg

Hos os kan du altid være sikker på, at maden er fremstillet af lækre og gode råvarer. Det sikrer dig en smagsoplevelse i verdensklasse – hver gang. Hos Le Chef har vi en stor respekt og passionfor det nordiske køkken. Denne passion fører vi ud i livet ved altid at anvende sæsonens lækre og gode råvarer. De udgør nemlig fundamentet i enhver menu.
Vil du gerne have lækkert og velsmagende smørrebrød i Aalborg? Så bestil det her hos Le Chef.

Smørrebrød

Hamburgerryg med italiensksalat.

Flæskesteg med rødkål.

Rullepølse med løg og sky.

Roastbeef med pickles og ristede løg.

Æg og rejer med mayo og citron.

Fiskefilet med remoulade og citron.

35 kr. pr. stk.

På franskbrød, lille

Rullepølse med løg og sky.

Ostemad med peberfrugter.

35 kr. pr. stk.

Stjerneskud

125 kr.