Julemenuer

JULEBUFFET 1:

  • 2 slags sild med hjemmelavet æggesalat og syrlige æbler.
  • Hjemmerøget laks med syltede fennikel.
  • Kold kamsteg med honningvendte rodfrugter.
  • Kold julepølse med krydderurtesennep.
  • Symfoni af årstidens kål.
  • Akacie-glaseret nordjysk skinke.
  • Julemarineret kalkuncuvette med rødvin/appelsin sauce.
  • Røgede kartofler med friske krydderurter og havsalt.
  • Ris à l’amande med kirsebærsauce.
  • Brød og smør.

Kr. 245,- per couvert

JULEBUFFET 2:

  • 2 slags sild med hjemmelavet æggesalat og syrlige æbler.
  • Orangemarineret laks med vanillemarineret croudite.
  • Kold hjemmerøget svinemørbrad med grov pickles.
  • Rejer fra Grønland med halve æg og aioli.
  • Marineret frisk grønkålssalat med appelsin, nødder og tranebær.
  • Helstegt svinekam med marineret rødkålssalat.
  • Rosastegt andebryst med sauce bigarade.
  • Glaserede kartofler med havsalt.
  • Danske oste med syltede abrikoser.
  • Ris à l’amande med kirsebærsauce.
  • Brød og smør

Kr. 265 kr. per couvert.

SAMMENSÆT DIN EGEN BUFFET

  • Marinerede julesild med karrysalat og kapers
  • Kryddersild med løg og kapers
  • Bagt fisketerrine med krydderurtedressing
  • Hjemmerøget laks med marinerede tomater
  • Gravad laks med sennep/dild dressing
  • Rejer med hjemmerørt mayonaise og citron
  • Sylte med sennep og hjemmesyltede rødbeder
  • Store frikadeller med syltede rødløg
  • Stegt medister med hjemmelavet grønlangkål, syltede rød-beder og krydderurtesennep
  • Ribbenssteg med hjemmelavet rødkål og brunede kartofler
  • Honningglaseret juleskinke med stuvet hvidkål
  • Timianstegt andebryst med rødkålssalat
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Mørbrad i flødesauce
  • Dansk brie med druer og syltede nødder
  • Ris à l’amande med kirsebærsauce, kanel og anis

Til menuen medfølger Le Chefs julerugbrød, hjemmebagt brød og smør

6 retter kr. 195,- (max 3 varme retter)
7 retter kr. 225,- (max 4 varme retter)
8 retter kr. 245,- (max 5 varme retter)
9 retter kr. 260,- (max 5 varme retter)

KOLD PLATTE.

  • Marinerede sild med løg, capers og æggesalat.
  • Hjemmerøget laksemousse med citron marinerede rod-frugter.
  • Grønlandske rejer med aioli og citron.
  • Kamsteg med marineret rødkålssalat.
  • Sprængt andebryst med grov pickles.
  • Brie med druer.
  • Ris a la mande med kirsebærsauce.

Vælg 5 ting, kr. 125,- pr. pers.
Vælg 6 ting, kr. 140,- pr. pers.
Vælg 7 ting, kr. 150,- pr. pers.

Til platten følger brød og smør med.
Skal platten leveres som buffet, tillægges der 30 kr. pr. pers.