Julemenu

Priser er fra 10 pers. og op efter.

Den lille

Marineret sild med løg, kapers og grov æggesalat.

Honning/senneps glaseret skinke.

Stegt medister.

Brune kartofler.

Grønlang kål fra vensyssel.

Sennep og rødbeder.

Rugbrød og smør.

150 kr. pr. couvert

Den store utraditionelle

Marineret sild med løg, kapers og grov æggesalat.

Varm røget laks fra egen rygeovn med marineret salat og urtedressing.

Rejer på æg og urtemayonaise, syltede cherrytomater og sild.
Rødspætte med hjemme lavet remoulade, sprøde kapers, tyttebær og citron.

Cremet hønsesalat med syltede rødløg og fedtegrever.

Honning og senneps glaseret spoleben af gris med æble/fennikel chutney.

Stegt andelår med æbler og svesker og braiseret rød spidskål.

Lun leverpostej med tørsaltet bacon og skovsvampe og rødbeder.

Ris a la mande med kirsebær sauce.

2 slags brød og smør.

275 kr. pr. couvert

Julebuffet #1

Marineret sild med løg, kapers og grov æggesalat.

Tarteletter fra Humlum med cremet høns i asparges.

Varm røget laks fra egen rygeovn, med syltede fennikel, marineret salat, rejer og urte creme.

Frikadeller med agurkesalat.

Honning bagt herregårds skinke med grønkål fra Vendsyssel og brune kartofler.

Ris a la mande med kirsebær sauce.

2 slags brød og smør.

195 kr. pr. couvert

Julebuffet #2

Marineret sild med løg, kapers og grov æggesalat.

Fiskefilet med hjemme lavet remoulade og citron.

Tarteletter fra Humlum med cremet høns i asparges.

Flæskesteg med rødkål.

Ris a la mande med kirsebær sauce.

2 slags brød og smør.

165 kr. pr. couvert

Julebuffet #3

Marineret sild med løg, kapers og grov æggesalat.

Fiskefilet med hjemme lavet remoulade og citron.

Frikadeller med rødkål.

Honning bagt herregårds skinke.

Stegt julemedister.

Sennep og rødbeder.

Brune kartofler.

Grønkål fra Vendsyssel.

Ris a la mande med kirsebær sauce.

2 slags brød og smør.

230 kr. pr. couvert

Den store utraditionelle

Marineret sild med løg, kapers og grov æggesalat.

Varm røget laks fra egen rygeovn med marineret salat og urtedressing.

Rejer på æg og urtemayonaise, syltede cherrytomater og sild.

Rødspætte med hjemme lavet remoulade, sprøde kapers, tyttebær og citron.

Cremet hønsesalat med syltede rødløg og fedtegrever.

Honning og senneps glaseret spoleben af gris med æble/fennikel chutney.

Stegt andelår med æbler og svesker og braiseret rød spidskål.

Lun leverpostej med tørsaltet bacon og skovsvampe og rødbeder.

Ris a la mande med kirsebær sauce.

2 slags brød og smør.

275 kr. pr. couvert

Sammensæt din egen buffet

Marinerede julesild med karrysalat og kapers.

Kryddersild med løg og kapers.

Bagt fisketerrine med krydderurtedressing.

Hjemmerøget laks med marinerede tomater.

Gravad laks med sennep/dild dressing.

Rejer med hjemmerørt mayonaise og citron.

Sylte med sennep og hjemmesyltede rødbeder.

Store frikadeller med syltede rødløg.

Stegt medister med hjemmelavet grønlangkål, syltede rød-beder og krydderurtesennep.

Ribbenssteg med hjemmelavet rødkål og brunede kartofler.

Honningglaseret juleskinke med stuvet hvidkål.

Timianstegt andebryst med rødkålssalat.

Lun leverpostej med champignon og bacon

Mørbrad i flødesauce.

Dansk brie med druer og syltede nødder.

Ris à l’amande med kirsebærsauce, kanel og anis.

Til menuen medfølger Le Chefs julerugbrød, hjemmebagt brød og smør.

6 retter kr. 210,- (max 3 varme retter)
7 retter kr. 240,- (max 4 varme retter)
8 retter kr. 265,- (max 5 varme retter)
9 retter kr. 290,- (max 5 varme retter)