Mad ud af huset

Bestil mad ud af huset i Aalborg og omegn

Skal du holde fest eller have gæster på besøg til en hyggelig frokost eller middag. Hos Le Chef kan du bestille de lækreste anretninger til både brunch, frokost og aften, og som kan hentes på dagen, hvor dine gæster kommer. Når du køber mad ud af huset i Aalborg, slipper du for at skullebruge en masse timer på indkøb, madlavning og anretning.

Le Chef er din madleverandør i det meste af Nordjylland

Uanset om du bor i Svenstrup, Støvring, Skalborg eller Nørresundby, kan du gøre brug af Le Chef’s services. På hjemmesiden får du et godt overblik over muligheder for mad, og du kan i detaljer se omfang af anretninger og portioner til hver menu.

Er det mad til en fødselsdag, kan det være de populære menuer med enten smørrebrød, tapas ellerbuffet, der er det rette valg. Til jul, nytår, bryllup og fester er der særlige menuer, som er lavet til disse anledninger.

Meget mere end festmad

Det er langt fra kun menuer til de store begivenheder, du kan købe hos Le Chef. Der er også mad ud af huset til Aalborg i form af måltidskasser, som kan spare dig en masse tid hver uge. Måltidskasserne pakkes i forhold til antal personer i din husstand.

Når du afhenter din menu, vil det være praktisk pakket i flamingokasser og fryseposer, der sørger for at holde maden kølig, til du kommer hjem. Den store fordel ved selv at afhente maden hos Le Chef er, at du kan tage et lille besøg i den hyggelige butik. Her finder du inspiration til borddækning, og der er mulighed for at købe chokolade, gaveæsker, vin og andre delikatesser.

Bestil din festmenu i dag

Det er nemt og enkelt at bestille via hjemmesiden, så du kan få mad ud af huset til Aalborg og omegn. Når du har valg den rette menu, skal du angive, hvor mange voksne personer der skal laves mad til. Du betaler pr. kuvert.

Det er en god idé at bestille din mad mindst 1 uge før, den skal afhentes og serveres for dine gæster. Alle måltider hos Le Chef laves af friske råvarer, så du og vennerne samt familien kan sætte tænderne i de mest indbydende måltider. Der kan være bestemte deadlines for senest bestilling, så det er muligt for restauranten af få bestilt de korrekte mængder af råvarer hjem. Så husk at bestille i god tid.

I forbindelse med din bestilling kan du oplyse, hvilken dag og hvilket tidspunkt du afhenter maden.