Buffet

Priser er fra 10 pers. og op efter.

Buffet #1

  • Røget smørfisk med krydret tomatsalsa.
  • Seranoskinke med marineret hvidløg og oliven.
  • Kold rosa stegt okse med citron marineret julienne af urter.
  • Årstidens salat med hjemme lavet dressing.
  • Skinkesteg med svær.
  • Krydder stegte kartofler med rosmarin og timian.
  • Rodfrugt timbale med salvie.
  • Chokoladebrownie med orange og mousse.
  • Hjemme bagt brød og smør.

Kr. 210,- per couvert

Buffet #2

  • Kold rosa stegt okse med bagte tomater og squash.
  • Sprød salat med paneret torskestykker, hummer creme og fennikelsalat.
  • Feldtsalat med bagte hele gulerødder, persille dressing og ristede kikærter.
  • Crisp salat med bagte aubergine, cherrytomater, rødløg og salt mandler.
  • Lammekølle med hvidløg og citron.
  • Skinkeculotte med ramsløg.
  • Le Chef flødekartofler med hvidløg og timian.
  • Tiramizu med karamel og sprød ladyfingers.
  • Hjemme bagt brød og smør.

Kr. 220,- per couvert

Buffet #3

  • Hjemme røget laks med rejer og rodfrugt crudite.
  • Unghanebryst med syltede løg kompot og æbler.
  • Oksecarpaccio af filet med sprød salat, parmesan og dijon vinegrette.
  • Mormor salat med selleri, blåbær og friske urter.
  • Crisp salat med edemambønner, frisk feta og granatæblekerner.
  • Grillet flanksteak med chimichurri pesto.
  • Porchetta med rosmarin.
  • Grillet rodfrugter med timian olie.
  • Græskekartofler.
  • Nøddetærte med mousse og hvid chokolade.
  • Hjemme bagt brød og smør.

Kr. 235,- per couvert

Buffet #4

  • Hjertesalat med tunmousse og ærteskud.
  • Kold kalvefilet med trøffelcreme og bagte tomater.
  • Kyllingespyd med peanutscreme.
  • Spidskål med pecannødder, radisser og ærter.
  • Babyspinat med syrlige æbler, friske figner og brød croutons.
  • Okserulle med basilikum og bøgehatte.
  • Svineryg på ben med røget havsalt.
  • Skind stegte kartofler med smør.
  • Citron fromage med skum og chokolade.
  • Hjemme bagt brød og smør.

Kr. 240,- per couvert

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os