Buffet

Priser er fra 10 pers. og op efter.

Buffet #1

Cremet hønsesalat med frisk ananas og persille.

Tempura rejer med sprød salat og hummer creme.

Krydderet snackpølser med tomat, chornichons og pesto.

Bonde salat med kartofler, bacon, kogte æg, oliven og rødløg.

Grillet aubergine og tzathiki.

Skinke yderlår med hvidløg og rosmarin.

Kyllingelår med ratatuille.

Skindstegte kartofler med friske urter.

Panne cotta med bær og hvid chokolade.

Hjemme bagt brød og smør.

Hvidløgsbrød + 10 kr.

Pris ud af huset, 245 kr.

 

Buffet #2

Rosa stegt okse med sprød salat, citron oliven olie og parmesan.

Asparges broccoli med serranoskinke og humus.

Lakserulle med flødeost, friske urter og basilikum creme.

Sprød salat med friteret oliven og syltede cherrytomater.

Salat med marineret spidskål og årstidens grønt.

Kyllingeoverlår med citron og honning.

Oksekødboller i tomatsauce.

Lune ris med friske urter.

Syltede ananas med vanilje is og pistacie.

Hjemme bagt brød og smør.

Hvidløgs brød + 10 kr.

Pris ud af huset, 260 kr.

Pris i huset, 460 kr.
inkl. tjener, duge, servietter, service og opvask.

Pris med velkomst, øl, vand og vin ad libitum, 850 kr.

Buffet #3

Stegte tigerrejer med hvidløg, peberfrugt og urter.

Tørrede skinke med sprød salat, små mozzarella og artiskokker.

Fladbrød med fennikelpølse.

Fyldt champigon med urter og ost.

Bånd pasta med pesto og bagte peberfrugter.

Plukket gris med rodfrugter.

US. Kalkuncuvette.

Polenta med urter.

Chokoladebrownie med mousse og hvid chokolade.

Hjemme bagt brød og smør.

Hvidløgsbrød + 10 kr.

Pris ud af huset, 270 kr.

Buffet #2

Rosa stegt okse med sprød salat, citron oliven olie og parmesan.

Asparges broccoli med serranoskinke og humus.

Lakserulle med flødeost, friske urter og basilikum creme.

Sprød salat med friteret oliven og syltede cherrytomater.

Salat med marineret spidskål og årstidens grønt.

Kyllingeoverlår med citron og honning.

Oksekødboller i tomatsauce.

Lune ris med friske urter.

Syltede ananas med vanilje is og pistacie.

Hjemme bagt brød og smør.

Hvidløgs brød + 10 kr.

Pris ud af huset, 260 kr.

 

Buffet #4

Hjertesalat med plukket tun, tomat, rødløg og olie/eddike dressing.

Spansk kartoffel omelet.

Rosa stegt okse med ruccola og parmesan.

Salat med cherrytomater, rødløg og feta.

Cremet broccolisalat.

Øl marineret kalvecuvette.

Porchetta med mango chetney.

Ravioli i krydderet tomat.

Trifli med marcroner og vanilje fløde.

Hjemme bagt brød og smør.

Hvidløgsbrød + 10 kr.

Pris ud af huset, 285 kr.