Buffet

Priser er fra 10 pers. og op efter.

Buffet #1

Røget smørfisk med krydret tomatsalsa.

Seranoskinke med marineret hvidløg og oliven.

Kold rosa stegt okse med citron marineret julienne af urter.

Årstidens salat med hjemme lavet dressing.

Skinkesteg med svær.

Krydder stegte kartofler med rosmarin og timian.

Rodfrugt timbale med salvie.

Chokoladebrownie med orange og mousse.

Hjemme bagt brød og smør.

255 kr. pr. couvert

Buffet #2

Kold rosa stegt okse med bagte tomater og squash.

Sprød salat med paneret torskestykker, hummer creme og fennikelsalat.

Feldtsalat med bagte hele gulerødder, persille dressing og ristede kikærter.

Crisp salat med bagte aubergine, cherrytomater, rødløg og salt mandler.

Lammekølle med hvidløg og citron.

Skinkeculotte med ramsløg.

Le Chef flødekartofler med hvidløg og timian.

Tiramizu med karamel og sprød ladyfingers.

Hjemme bagt brød og smør.

240 kr. pr. couvert

Buffet #3

Hjemme røget laks med rejer og rodfrugt crudite.

Unghanebryst med syltede løg kompot og æbler.

Oksecarpaccio af filet med sprød salat, parmesan og dijon vinegrette.

Mormor salat med selleri, blåbær og friske urter.

Crisp salat med edemambønner, frisk feta og granatæblekerner.

Grillet flanksteak med chimichurri pesto.

Porchetta med rosmarin.

Grillet rodfrugter med timian olie.

Græskekartofler.

Nøddetærte med mousse og hvid chokolade.

Hjemme bagt brød og smør.

255 kr. pr. couvert

Buffet #2

Kold rosa stegt okse med bagte tomater og squash.

Sprød salat med paneret torskestykker, hummer creme og fennikelsalat.

Feldtsalat med bagte hele gulerødder, persille dressing og ristede kikærter.

Crisp salat med bagte aubergine, cherrytomater, rødløg og salt mandler.

Lammekølle med hvidløg og citron.

Skinkeculotte med ramsløg.

Le Chef flødekartofler med hvidløg og timian.

Tiramizu med karamel og sprød ladyfingers.

Hjemme bagt brød og smør.

240 kr. pr. couvert

Buffet #4

Hjertesalat med tunmousse og ærteskud.

Kold kalvefilet med trøffelcreme og bagte tomater.

Kyllingespyd med peanutscreme.

Spidskål med pecannødder, radisser og ærter.

Babyspinat med syrlige æbler, friske figner og brød croutons.

Okserulle med basilikum og bøgehatte.

Svineryg på ben med røget havsalt.

Skind stegte kartofler med smør.

Citron fromage med skum og chokolade.

Hjemme bagt brød og smør.

260 kr. pr. couvert