Buffet
Priser er fra 10 pers. og op efter.
Buffet #1
- Røget smørfisk med krydret tomatsalsa.
- Seranoskinke med marineret hvidløg og oliven.
- Kold rosa stegt okse med citron marineret julienne af urter.
- Årstidens salat med hjemme lavet dressing.
- Skinkesteg med svær.
- Krydder stegte kartofler med rosmarin og timian.
- Rodfrugt timbale med salvie.
- Chokoladebrownie med orange og mousse.
- Hjemme bagt brød og smør.
Kr. 225,- per couvert
Buffet #2
- Kold rosa stegt okse med bagte tomater og squash.
- Sprød salat med paneret torskestykker, hummer creme og fennikelsalat.
- Feldtsalat med bagte hele gulerødder, persille dressing og ristede kikærter.
- Crisp salat med bagte aubergine, cherrytomater, rødløg og salt mandler.
- Lammekølle med hvidløg og citron.
- Skinkeculotte med ramsløg.
- Le Chef flødekartofler med hvidløg og timian.
- Tiramizu med karamel og sprød ladyfingers.
- Hjemme bagt brød og smør.
Kr. 240,- per couvert
Buffet #3
- Hjemme røget laks med rejer og rodfrugt crudite.
- Unghanebryst med syltede løg kompot og æbler.
- Oksecarpaccio af filet med sprød salat, parmesan og dijon vinegrette.
- Mormor salat med selleri, blåbær og friske urter.
- Crisp salat med edemambønner, frisk feta og granatæblekerner.
- Grillet flanksteak med chimichurri pesto.
- Porchetta med rosmarin.
- Grillet rodfrugter med timian olie.
- Græskekartofler.
- Nøddetærte med mousse og hvid chokolade.
- Hjemme bagt brød og smør.
Kr. 255,- per couvert
Buffet #4
- Hjertesalat med tunmousse og ærteskud.
- Kold kalvefilet med trøffelcreme og bagte tomater.
- Kyllingespyd med peanutscreme.
- Spidskål med pecannødder, radisser og ærter.
- Babyspinat med syrlige æbler, friske figner og brød croutons.
- Okserulle med basilikum og bøgehatte.
- Svineryg på ben med røget havsalt.
- Skind stegte kartofler med smør.
- Citron fromage med skum og chokolade.
- Hjemme bagt brød og smør.
Kr. 260,- per couvert