Om Lé Chef

Om Lé Chef

Le chef har eksisteret siden 2008. Indehaver Jens Simonsen har en forkærlighed for nordisk inspireret mad – og for sæsonens råvarer. Den ufravigelige ambition er altid at levere mad af høj kvalitet, der både smags og ernæringsmæssigt har noget at byde på. I oktober 2020 åbnede Le Chef butik på Hobrovej 768 i Svenstrup. Her er tanken at kunne Teamet bag virksomheden er gearet til alle – og gerne anderledes – opgaver, og tager gerne imod en udfordring.

”Vi går op i at levere en menu der er skræddersyet arrangementet. Vi bruger gerne tid på at tale med kunden og afstemme forventninger, så vi er sikre på, at slutresultatet bliver en – på alle måder – smagfuld oplevelse.”

I oktober 2020 udvidede Le Chef konceptet med butik på Hobrovej 768 I Svenstrup – her er der mulighed for at  komme ind og købe flere af Le Chefs specialiteter og også mange af Le Chefs favoritter, eller hente maden som Take Away. Butikken har åbent 5 dage om ugen.

”Det har altid været min drøm at starte op som selvstændig. Jeg ville så gerne gøre op med fordommene omkring de traditionelle diner transportables, og vise at mad ud af huset sagtens kan have en høj standard og både være god, spændene og anderledes. Da vi startede op, synes jeg ikke der fandtes noget tilsvarende i Aalborg. Jeg kunne med det samme mærke, at der var efterspørgsel på netop den slags mad, og jeg synes jeg er blevet fantastisk taget imod! Mange af mine kunder vender tilbage igen og igen og der kommer rigtig mange nye kunder til, fordi de enten har smagt min mad ved et andet selskab eller fordi de er blevet anbefalet at benytte Le Chef. For mig er det den største anerkendelse.”

om lé chef - Le Chef - 13450886 1166703906683745 7029348277475813790 n - Om Lé Chef