Menuer hos Lé Chef

Forretter

1. Cremet skaldyrssuppe med smør vendte rodfrugter og vesterhavsfisk – 80,-

2. Kold røget laks med crudite af radisser og grønne asparges, urtecreme og masser af krydderurtesalat – 75,-

3. Hjertesalat med tigerreje relish, stegt kammusling med basilikum creme og sprød stegt skinke – 70,-

4. Oksecapaccio med ruccola, brombær og parmesan – 70 kr.

5. Unghaneterrine med citron/honning creme, syltede rødløg, frissesalat og gulerodscrudite – 65 kr.

*Alle forretter leves med hjemmebagt brød og smør.

Hovedretter

1. Unghanebryst med selleripure, søde kartofler og cremet hønse sauce – 140,-

2. Svine ryg på ben med bagte tomater, timbale med rodfrugter, kartofler med persille og citron, samt timian sauce – 150,-

3. Kalvefilet med ristede svampe, blomkåls souffle, grønne kartofler og rødvin sauce – 165,-

4. Rosa stegt oksemørbrad med grillet grønt, skind stegte kartofler med citron olie og rødvin sauce – 180 kr.

Desserter

1. Creme brulee med passion og sprøde kiks – 65,-

2. Chokolade brownie med mousse, brændt hvid chokolade og vanilje is – 65,-

3. Tiramizu med karamel og sprød lady fingers – 65,-

4. Citron fromage med skum og chokolade – 65,-

Kontakt os for et uforpligtende tilbud