Cremet skaldyrssuppe med smør vendte rodfrugter og vesterhavsfisk
Kr. 90,-
Kold røget laks med crudite af radisser og grønne asparges, urtecreme og masser af krydderurtesalat
Kr. 85,-
Hjertesalat med tigerreje relish, stegt kammusling med basilikum creme og sprød stegt skinke
Kr. 80,-
Oksecapaccio med ruccola, brombær og parmesan
Kr. 95,-
Unghaneterrine med citron/honning creme, syltede rødløg, frissesalat og gulerodscrudite
Kr. 75,-
Alle forretter leveres med hjemmebagt brød og smør.
Unghanebryst med selleripure, søde kartofler og cremet hønse sauce
Kr. 150,-
Svine ryg på ben med bagte tomater, timbale med rodfrugter, kartofler med persille og citron, samt timian sauce
Kr. 160,-
Kalvefilet med ristede svampe, blomkåls souffle, grønne kartofler og rødvin sauce
Kr. 180,-
Rosa stegt oksemørbrad med grillet grønt, skind stegte kartofler med citron olie og rødvin sauce
Kr. 200,-
Creme brulee med passion og sprøde kiks
Kr. 85,-
Chokolade brownie med mousse, brændt hvid chokolade og vanilje is
Kr. 85,-
Tiramizu med karamel og sprød lady fingers
Kr. 85,-
Citron fromage med skum og chokolade
Kr. 85,-
Dog udlever vi det som er bestilt på forhånd, og bestilt senest fredag kl. 12:00.
Copyright © 2023 | Le Chef v/Jens Kvist Simonsen