Forret
Cremet fiskesuppe med stegt torsk, 3 slags rogn, dild olie og blandet spire. Her til hjemme bagt brød og smør.
Hovedret
Rosa stegt oksemørbrad og Ibirisk sortfods gris, serveret med pom. Anna, persillerods purè, gulerødder med top, rødvin sauce, græskarkerner og frisk krydderurtes salat.
Dessert
Gatau Marcel med safran syltede pære, salt karamel, små appelsin kys, krystaliseret hvid chokolade og pistacie.
Svenstrups bedste kransekage, 10 kr. pr. stk. og 6 stk. for 50 kr. (Skal forud bestilles)
Bestilling:
Maden skal bestilles senest Tirsdag d. 27/12 kl. 18:00- der tages forbehold for udsolgte menuer, så bestil snarest mulig på jens@le-chef.dk.
Maden skal afhentes d. 31/12 imellem kl. 10:00 og 12:00. Maden leveres kold, men klar til ovn og gryder, og der medfølger brugsanvisning.
Dog udlever vi det som er bestilt på forhånd, og bestilt senest fredag kl. 12:00.
Copyright © 2023 | Le Chef v/Jens Kvist Simonsen