Nytårsmenu

Le Chef Nytårsmenu 2024/2025

Forret
Cremet hummersuppe med stegte kammuslinger, syltede æbler, springløg, cherrytomater og frisk krydderurtesalat. Hertil rustik brød og smør.

Hovedret
Rosa stegt oksemørbrad serveret med smørstegt gulerod med top, bagte rødløg, friske krydderurter, kartoffeltårn med persille og serranoskinke, samt rødvinssauce.

Dessert
Gateau Marcel med brændt hvid chokolade, årets kys, skovbær kompot og crumble.

1 ret, 210 kr.
2 retter, 310 kr.
3 retter, 395 kr.

Super lækre kransekager, 1 stk. 10 kr. 6 stk. 50 kr. (Skal forud bestilles)

Bestilling:
Maden skal bestilles senest Torsdag d. 26/12 kl. 18:00 – der tages forbehold for udsolgte menuer, så bestil snarest mulig på jens@le-chef.dk.

Maden skal afhentes d. 31/12 imellem kl. 10:00 og 12:00 på Hobrovej 12, 9520 Støvring. Maden leveres kold, men klar til ovn og gryder, og der medfølger brugsanvisning.