Le Chef Nytårsmenu

Forret

Cremet hummersuppe med smørvendte rodfrugter, marineret grønkål, vesterhavs fisk og frisk krydderurtesalat. Kr. 80,-

Andre Blanck – Riesling
Denne Riesling har en flot lysegul farve med grønne nuancer i glasset. Næsen er dejlig frugtig med noter af citrus, fersken og blomster. Det er en skøn traditionel alsacisk Riesling, som er livlig, frisk og frugtig. Den er ren og tør i smagen med en delikat frugt, som ledsages af en behagelig frisk syre.
Pris, 89 kr. pr. flaske.

Forret/mellemret:

Terrine af iberisk sortfods gris anrettet med svampecreme, sprød skind, frissé salat, syltede havtorn og friske krydderurter. Kr. 80,-

Chateau de durette – Beaujolais Blanc Prestige
Det er en forfriskende og elegant vin med en lang og tiltalende eftersmag. Vinen stråler af kvalitet og er uden tvivl udviklet af de bedste hænder. Denne Beaujolais blanc er lovende til unikke øjeblikke og for alle madelskere. Dens smørfede men stadig friske stil passer godt til lidt mere fyldige retter.
Pris, 169 kr. pr. flaske.

Hovedret

Grillet oksemørbrad med pommes anna, selleritimbale, balsamico bagte rødbeder, græskar puré og rødvinssauce. Kr. 180,-

Bodegas Fariña – EL JEFE
Duften er mild med kirsebær i næsen. Smagen er frugtdrevet og blid med silkebløde tanniner og en let syre, der gør vinen yderst behagelig i munden. Man kan ane en smule svesker og chokolade i den lange eftersmag. Vinen er afbalanceret og ganske enkelt let at holde af.
Pris, 99 kr. pr. flaske.

Klinker Brick Winery – Brickmason Blend
En meget aromatisk rødvin med duft af mørke frugter, cedertræ, tobak og nelliker. Smagen er kraftig, fyldig, intens og blød og med ristede toner og forførende vanilje. Der er er rigtig godt samspil mellem den fine syre og fyldigheden i vinen.
Pris, 185 kr. pr. flaske.

Dessert

Parade af belgisk chokolade serveret med en mango/passion chrunch bar og skovbær. Kr. 90,-

Toso – Vanitoso Brachetto
Farven er intens og flot rubinrød understøttet af fine perler og et let lyserødt skum. Der er en sødlig duft af jordbær, hindbær og roser med hints af violer. I smagen understøttes de sødmefulde toner af en frisk og sprød syre. Spækket med elegante og frugtige nuancer af vilde, røde frugter, drue og lidt moskus i afslutningen. Det er en charmerende, ung og sprudlende vin med en harmonisk og perlende eftersmag.
Pris, 125 kr. pr. flaske.

4 retter for Kr. 395,-

Maden skal afhentes d. 31/12 imellem 10-12. Maden leveres kold men med brugsanvisning og klar til ovn og gryde.

Nytårsmenu bestilles senest søndag d. 27/12 kl. 18.00 – der tages dog forbehold for udsolgte menuer, så bestil snarest muligt på jens@le-chef.dk

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os