Le Chef Nytårsmenu 2021
Forret
Cremet fiskesuppe med smør vendt rødspidskål, bagt hvidfisk, krydderurtesalat og dild olie.
Hovedret
Oksemørbrad, Pom. Anna med citron timian, cremet rodfrugt pure, bagte blommetomater på stilk, samt krydderurtesalat.
Dessert
Chokolademedalje med blød midte, anrettet med hindbær mousse, brændt hvid chokolade og skovbær.
Pris:
1 ret, 200 kr.
2 retter, 300 kr.
3 retter, 375 kr.
Danmarks bedste kransekage, 10 kr. pr. stk. og 6 stk. for 50 kr. (skal forud bestilles)
Bestilling:
Maden skal bestilles senest Mandag d. 27/12 kl. 18:00- der tages forbehold for udsolgte menuer, så bestil snarest mulig på jens@le-chef.dk. Maden skal afhentes d. 31/12 imellem kl. 10:00 og 12:00. Maden leveres kold, men klar til ovn og gryder, og der medfølger brugsanvisning.