Nyder du at tage med veninderne, familien eller kæresten på restaurant, hvor der kan opleves ny mad, og I bliver forkælet? Hos Le Chef er der garanti for, at smagsløgene bliver tilfredsstillet, og at I får serveringer, som også glæder synet.
Herunder kan du læse mere om, hvordan du bestiller den perfekte frokost til små og store selskaber.
Le Chef er en frokostrestaurant, som holder til i Svenstrup og er vant til at levere komplette menuer og måltidskasser til kunder i hele Nordjylland. Står du overfor at skulle arrangere fest, fødselsdag eller anden begivenhed, kan du med fordel bestille frokost fra Le Chef, der leveres hjem til dig.
Den store fordel ved at lade frokostrestauranten i Aalborg stå for opgaven er, at du har forskelligetyper af menuer at vælge imellem til din frokost. Uanset om det drejer sig om mad til 5 personer eller et stort selskab på 30 mennesker, bliver maden pakket forsvarligt, så det er let for dig at pakke den ud.
På hjemmesiden kan du få overblik over både menuer, priser og fordele.
Det er forskelligt, hvad der skal serveres til en frokost i Aalborg. Det kommer an på begivenheden, og valg af menu kan afhænge af personlige præferencer. Er du og gæsterne til et “koldt” bord, kan det være det elskede og populære smørrebrød, der er det rette valg. Skal frokosten serveres i en moderne udgave med gæster, som er mødt op om formiddag eller før middag, er brunch en oplagt mulighed.
Det er nemt og enkelt at få bestilt den bedste frokost online via hjemmesiden. Her skal du starte med at vælge type af menu, og herefter skal du angive, hvor mange voksne personer der skal spise med.
I forbindelse med bestilling af din frokost har du mulighed for at oplyse, hvor maden skal leveres,eller om den skal afhentes.
Prisen på din frokost i Aalborg afhænger af, hvilken type menu du har valgt, og hvor mange voksne der skal laves anretninger til. Du skal være opmærksom på, at der kan være tidsfrister på, hvornår du senest skal have gennemført din bestilling hos Le Chef. Alle frokoster, måltider og menuer pakkes på restauranten, og der bruges friske og lokale råvarer. Derfor har kokken brug forat vide, hvor mange råvarer der skal bestilles hjem i god tid.
Selskaber efter aftale.
Copyright © 2023 | Le Chef v/Jens Kvist Simonsen