Forret
Rørt tun tatar med ristede sesam, dampet bok Choy. kimchi creme, anrettet med toast melba, pyntet med lokal micro grønt fra Jens i Suldrup (JP GRØNT) og tørrede tomat støv.
Hovedret
Rosa stegt oksemørbrad med pom. Anna, rødvin sauce, julesalat med morkel pure, rosenkåls blade og hasselnød vinaigrette.
Dessert
Karamel/æble timbale med hjemme syltede æbler, kvæde kompot, æble sirup og glaseret brombær.
Bestilling:
Maden skal bestilles senest Fredag d. 26/12 kl. 18:00 – der tages forbehold for udsolgte menuer, så bestil snarest mulig på jens@le-chef.dk.
Maden skal afhentes d. 31/12 imellem kl. 10:00 og 11:30 på Hobrovej 12, 9520 Støvring. Maden leveres kold, men klar til ovn og gryder, og der medfølger brugsanvisning.