Bryllup

Priser er fra 10 pers. og op efter.

Bryllupsmenu #1

Forret
Carpaccio af tun hertil trøffelcreme, salt bagte cherrytomater, frisee salat, citronsaft og olivenolie.

Mellemret
Ristede kammuslinger med radiser og asparges i crudite, estragonmayo, rugbrødscrumble, ærteskud & pancetta.

Hovedret
Oksemørbrad med nye krydderstegte kartofler, rødvinssky, stegte skovsvampe vendt i gremolata samt forårsløg.

Dessert
Tung chokoladebrownie med hvid chokolademousse, blåbær is, nøddetuille, friske bær & citronmelisse.

350 kr. pr. couvert

Bryllupsmenu #2

Forret
Carpaccio af citron marineret kammusling, små spæde salater og urter, serveret med mangopure og basilikumpure.

Mellemret
Dampet fladfisk anrettet på røgede små kartofler, pillede ærter, serveret i cremet fiske suppe.

Forfrisker

Hovedret
Grillet oksemørbrad med ristede bøgehatte, nye grønne asparges og små gulerødder med top, samt forårsløg. Hertil nye kartofler og smør pisket rødvin sauce med rosmarin og citron.

Dessert
Gateau marcel serveret med friske bær, passionsfrugt coulis og hyldeblomst sorbet.

Natmad
Dansk pølsebord.

450 kr. pr. couvert

Bryllupsmenu #3

Appetizer
Stenbidder rogn med grillet agurk og arioli.

Forret
Kolde pocherede hvide asparges med rygeoste creme, jomfruhummerhaler og ærteskud.

Mellemret
Sprøde salater med confit af dansk frilands gris, med røget vagtelæg og havtorn.

Hovedret
Grillet oksemørbrad serveret med nye gulerødder med top, ærtepure, og syrlige æbler fra fyn. Hertil rødvin glace med rosmarin og citron, samt nye kartofler med smør.

Dessert
Friske jordbær fra den danske muld, med estragon knas og cremet hyldeblomst.

400 kr. pr. couvert

Bryllupsmenu #2

Forret
Carpaccio af citron marineret kammusling, små spæde salater og urter, serveret med mangopure og basilikumpure.

Mellemret
Dampet fladfisk anrettet på røgede små kartofler, pillede ærter, serveret i cremet fiske suppe.

Forfrisker

Hovedret
Grillet oksemørbrad med ristede bøgehatte, nye grønne asparges og små gulerødder med top, samt forårsløg. Hertil nye kartofler og smør pisket rødvin sauce med rosmarin og citron.

Dessert
Gateau marcel serveret med friske bær, passionsfrugt coulis og hyldeblomst sorbet.

Natmad
Dansk pølsebord.

450 kr. pr. couvert