Selskabsmenu

Selskabs servering på tallerken/ fad på motellet:

Foretter

Æg af hjemmerøget laks anrettet med sprøde salater, grønlandske rejer, syltede cherrytomater, blåbær og citronolie. Hertil hjemmebagt brød og smør.
115 kr.
 

Cremet hummersuppe med smørvendte julienne urter, bagt Vesterhavs torsk, 2 slags rogn og frisk krydderurte salat. Hertil hjemmebagt brød og smør.
140 kr.
 

Hvide asparges anrettet med stegt kammusling, jomfruhummer, friske brombær, ærteskud, citron olivenolie. Hertil hjemmebagt brød og smør.
130 kr.
 

Oksecarpaccio med marineret sprød salat, brombær, soltørrede cherrytomater og parmesan. Hertil hjemmebagt brød og smør.
120 kr.  

 Unghaneterrine med citron/honning creme, syltede rødløg, frissesalat og gulerodscrudite. Hertil hjemmebagt brød og smør.
105 kr. 

Hovedretter

Rosa stegt oksemørbrad anrettet med ristede skovsvampe, selleritimbale, kartofler med citron og persille, rødvin sauce og friske krydderurter.
250 kr.
 

Rosa stegt oksefilet anrettet med smør ristede kål, honning bagte rødder, kartofler med citron og persile, rødvin sauce og friske krydderurter.
225 kr.
 

Rosmarin stegt svinekamsfilet anrettet med hvidløgs stegte cherrytomater, bagt spidskål, kartofler med citron og persille, mild sennepssauce, og friske krydderurter.
200 kr.
 

Unghanebryst stegt med honning og grov peber, gulerodspure, bagte rødløg, basilikum pesto, kartofler med persille, sauce med citron timian, og friske krydderurter.
195 kr.
 

Desserter

Gateau Marcel med brændt hvid chokolade, vaniljeis og bærcoulis.
1145 kr.
 

Mango bar med chokolademousse, sød balsamico, pistacie, krystalliseret hvid chokolade og tørrede hindbær.
120 kr.
 

Chokolade medaljon med mousse, skovbær kompot.
110 kr.
 

Creme brulé med passion, friske bær og karamel.
110 kr.
 

Chokolade brownie med mousse, brændt hvid chokolade og vanilje is.
105 kr.
 

Nøddetærte med vaniljeis og bærkompot.
100 kr.