Take Away Svenstrup

Find god take away i Svenstrup

Svenstrup, Støvring, Skalborg, Nørresundby – ja, hele Aalborg-området kan få lækker mad, når der bestilles fra Le Chef! Siden 2008 har vi bespist selskaber store som små med mad inspireret af Norden, altid med sæsonens bedste råvarer og en umættelig ambition for at levere det bedste afdet bedste.

Vi leverer festmad til dit selskab, som ikke bare mætter, men bliver et højdepunkt i sig selv.

Festmad til arrangementer i Nordjylland

Vi tilbyder mange forskellige muligheder for bespisning af dig og dine gæster – vi leverer tirsdag til lørdag, så længe du bestiller inden kl. 12 fredag, og vi åbner gerne for selskaber efter aftale. I konfirmationsperioden og for arrangementer med mere end 50 personer åbner vi også søndag.

Uanset hvilket arrangement du afholder, kan vi levere til det. Take away i Svenstrup er mere end hentemad. Lige fra det fineste, hvide bryllup til en rund fødselsdag, julefrokosten, jubilæet eller en fejring af de helt store – hvis du har mundene, har vi maden.

Vores menu og leveringsmuligheder spænder bredt, så du kan vælge blandt det formelle og uformelle. Der behøver nemlig ikke være tale om en særlig fejring eller noget stort. Vi leverer også tapas, smørrebrød og brunch, som kan tilpasses mindre forsamlinger og arrangementer.

Høj kvalitet, godt udvalg og masser af muligheder med take away i Svenstrup

Med transportabel mad kan du holde festen lige det sted, du vil, uden at gå på kompromis med maden – det gør vi nemlig aldrig! God mad skal desuden ikke bare smage godt, men være godt, og derfor har vi også fokus på ernæringsmæssig værdi.

Vores kvalitet er høj, ikke bare for maden, men for vores generelle standarder. Vi er derfor stolte over at kunne præsentere en elitesmiley, der har haft rund fødselsdag.

Hvis du leder efter godt take away i Svenstrup, er det Le Chef, du søger. Menuen bliver skræddersyet til dit arrangement i en sådan grad, at vi endda kan snakke om farvetema, hvis du skal holde bryllup eller konfirmation.

Vil du have en lille forsmag, kan du komme forbi vores butik på Hobrovej 768 i Svenstrup. Her finder du flere af vores specialiteter, som kan købes med hjem og prøves. Så kan du se for dig selv, at der ikke er tale om tomme ord!

Vi har åbent fem dage om ugen, men vi er også tilgængelige på mail og telefon – vi besvarer gerne alle dine spørgsmål og går i dialog om dine cateringbehov.

Skriv til os